May 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI ! SOCIJALNI RADNICI POSETILI PORODICU; NAKON TOGA DETE je UBIJENO ??!

Devojčica stara 2 godine pronađena je mrtva u porodičnoj kući u Lebanu.

Devojčica je živela u siromašnoj porodici, koja je bila korisnik socijalne pomoći.

Majka je prijavila, da se dete navodno nije probudilo iz sna, a prema nezvaničnim informacijama, dete je na glavi imalo hematom i bilo je mrtvo šest sati pre nego što je majka prijavila da dete ne diše.

Dete je nađeno u utorak po podne mrtvo, a majka M. M. (26) privedena je na informativni razgovor.

Policija je odmah obavila uviđaj, a Više javno tužilaštvo u Leskovcu naložilo je obdukciju tela devojčice.

Direktor Centra za socijalni rad u Lebanu Dragan Cvetković, izjavio je da je porodica bila pod nadzorom stručne službe. Žena je majka četvoro dece, od kojih je dvoje starije izmešteno u hraniteljske porodice, a sa majkom je, osim preminule devojčice, živeo i osmomesečni dečak. 

Otac dece je sezonski radnik van mesta gde žive.

Obdukcija tela devojčice (2) je u toku, koja treba da pokaže da li je nesrećno dete preminulo prirodnom smrću – kaže izvor.

Na sve pomenute činjenice dodajemo da su ekipe Centra za socijalni rad posetile tu porodicu juče, samo nekoliko sati pre tragičnog događaja u kući.

– Na vrata su im došli socijalni radnici, M. M. nije htela da ih pusti, a potom je vrištala da joj dete ne diše – prenele su komšije medijima.

Kako IVENSA MEDIA GROUP saznaje, otac deteta tada nije bio u kući prisutan kada mu je ćerka preminula, ali je po dolasku u Lebane uhapšen devojčicin otac S. K. zbog ranijih krivičnih dela, a koji se nalazio na privremenom radu u Beogradu.

– On nije bio u kući, a uhapšen je po potragama koje su raspisane zbog ranijih krivičnih dela – dodao je izvor.

Ovakva tragedija se skoro, u ovom kraju, ne pamti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.