May 23, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

HOROR – ZABOLA NOŽ U VRAT, SVOJOJ SESTRI BLIZNAKINJI ?? LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT, INFO

Iako su beogradski mediji preneli da se radi samo o sugrađankama, IVENSA MEDIA GROUP saznaje da se radi o SESTRAMA I TO BLIZNAKINJAMA.

Šta je dovelo do napada i pokušaja ubistva sestre, šta je uzrok svađe i nasrtaja za sada nije poznato.

Jedno je sigurno, danas U ZRENJANINU je uhapšena A. G. (1993) iz tog grada samo nekoliko minuta nakon što je, kako se sumnja, navodno napala nožem i pokušala da lišti života svoju sugrađanku – sestru bliznakinju.

Napad se dogodio na obali Begeja, kod bivše fabrike šešira.

Svedoci kažu za “Novosti” da su sa devojkama – sestrama navodno bila i dva mladića, koji su nakon svađe i nasrtaja nožem otrčali do portira u nekadašnjoj fabrici i pozvali policiju.

Kako dalje saznajemo prema priči navodno, jedna od sestara – osumnjičena A. G. (28) je nakon što je u predelu između vrata i grudi ubola svoju sestru, pobegla sa nožem u ruci prema gradu, nakon čega ju je policija uhapsila.

Povređena devojka se prema poslednjim informacijama nalazi u operacionoj sali, ali lekari se ne izjašnjavaju o stepenu povrede i da li je životno ugrožena. Navodno bila je svesna po dolasku kola HITNE POMOĆI.

Policija je brzom akcijom uhapsila osumnjičenu za napad i određeno joj je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu ZA POKUŠAJ UBISTVA biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.