May 24, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

SKANDAL! ĆERKE PREMIJERA CG, KOJE U SRBIJI RADE I ŽIVE, ZBOG “MEDIJSKOG LINČA”, PRIMORANE SU DA IDU …

Sve je počelo, tačnije intenziviralo se od kada je crnogorski parlament usvojio Rezoluciju o Srebrenici, pa i kada je isti taj premijer ~ KRIVOKAPIĆ odbio da potpiše ugovor sa SPC, iako je dolazio navodno samo zbog toga u Beograd.

Mediji, a po najviše tabloidi u Srbiji svakodnevno su pisali o predstavnicima vlasti u Crnoj Gori, u negativnom kontekstu, u prvom redu o pomenutom premijeru Zdravku Krivokapiću i predsedniku Skupštine – Aleksi Bečiću, navodeći da je reč o ljudima koji su “srpski narod progasili genocidnim”, da su izdajnici i sve drugo o čemu smo već obaveštavali javnost.

Jelena i Milena Krivokapić koje žive i rade dugi niz godina u Beogradu, Srbiji tvrde da su osetile tu “medijsku hajku i linč” na svojoj koži, te da će, u konsultaciji s porodicom i bezbedonosnim službama Crne Gore, proceniti koliko je njihov dalji boravak u Beogradu siguran.

One su izjavile su da se zbog “hajke koja je pokrenuta u beogradskim tabloidima” ne osećaju bezbedno, te da je njihova porodica izložena “nezapamćenom medijskom linču”, da su veoma razočarane zbog toga što ih neko proteruje iz države i grada koji doživljavaju kao svoj, te da će, posle procene videti da li je moguć njihov dalji boravak u Beogradu.

Jelena i Milena Krivokapić navele su da su odmah nakon završenih studija pokrenule posao u Srbiji i zasnovale porodice, ali da se „zbog hajke koja je pokrenuta protiv njih“ ne osećaju bezbedno u Beogradu.

„Ovo što rade tabloidi je ono što može da vidi sva javnost i Srbije i regiona, ali mi nismo suočene samo s medijskim linčom. O svemu smo obavestile institucije koje se bave bezbednošću u Crnoj Gori. Trenutno smo u Crnoj Gori, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd odlučićemo nakon konsultacija s porodicom i službama koje u Crnoj Gori procenjuju našu bezbednost“, saopštile su sestre Krivokapić.

Sestre navode i smatraju dalje da “ovo što se radi kroz medije u Srbiji našoj porodici, više nije politika, već čist linč” !

“Nas niko nije naterao da odemo u Beograd i počnemo da se profesionalno ostvarujemo, već smo to učinile iz ljubavi. Zato je strašno da nas sada neko tera da napustimo državu i grad koje smo voleli kao svoje. Želimo da se zahvalimo svim prijateljima u Srbiji, svim dobrim ljudima koji su nas zvali da nam pruže podršku i da nam kažu da smo dorobodošle u Srbiji. Tu Srbiju i taj Beograd smo zato i izabrale za mesto u kojem želimo da živimo”, poručile su one.

Navodimo i da je naša grupa portala TAČNIJE ~ IVENSA MEDIA GROUP, među retkima prenela IZJAVU PREMIJERA CG ~ ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA: DA SU SRBI I CRNOGORCI BRAĆA, OD ISTE MAJKE I OCA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.