June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ĐILAS: VLAST GUBI NA IZBORIMA 2022., ovaj režim nema nikakvu šansu da pobedi ! MI ĆEMO PODBEDITI – INFO

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas tokom posete gradu Valjevu, naveo je da je stav SSP da predstojeći redovni predsednički i beogradski izbori, kao i vanredni parlamentarni mogu da budu u istom danu, „da na svim listama može da piše ‘Aleksandar Vučić’“.

Ništa nam ne smeta, većina je protiv toga i mi ćemo na tim izborima pobediti. Ne samo da bi se vlast promenila, već da bi se ovde život promenio“, istakao je Đilas.

„Na samo malo fer i poštenim izborima, uz malo slobode medija i smanjenje pritiska na ljude kako da glasaju, ovaj režim nema nikakvu šansu da pobedi. Ljudi govore o Beogradu kao o velikoj šansi opozicije. U Beogradu je ta većina već potpuno jasna“, kazao je Đilas na skupu SSP u Valjevu.

Potpredsednica SSP Marinika Tepić izjavila je u Valjevu, da je taj grad, „kao i mnogi gradovi“ u Srbiji, ponižen kriminalom i korupcijom i pozvala građane da se pobune.

„Svako ko misli da mu je bolje da ćuti, umesto da se pobuni, verujte da greši“, istakla je ona.

„Ne mogu nam ništa kada smo zajedno. Kad je jedan, slomiće ga lako, a kada nas je deset, dvadeset ili trideset, ne mogu nam ništa. Oni znaju da se snoplje udružuje“, naglasila je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.