June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ODRŽAO SE PROTEST POVODOM UDARA DVA DEČAKA; SUD – TUŽILAŠTVO PUSTILO POVRATNIKA NA SLOBODU !!! INFO

Dva dečaka teže su povređena u nedelju uveče, tačnije S. B. (9) i mlađi brat L. B. (4) kada su sa ocem prelazili ulicu na pešačkom prelazu. Na njih je naleteo u punoj brzini Lazar G. (38), koji je potom pobegao sa lica mesta.

Danas je stigla tužna vest da je jedan od dečaka podlegao povredama tj. preminuo.

Građani se večeras spontano okupljaju na uglu ulica Marjane Gregoran i Pana Đukića, na mestu na kome je u nedelju uveče bahati vozač na pešačkom prelazu pokosio dvojicu dečaka, A NIJE STAO DA IM POMOGNE, TAČNIJE ON JE POBEGAO.

Okupljenima se pridružilo i više ekipa hitne pomoći, a građani potrešeni sa događajem ali i nepravdom, su na mestu nesreće palili sveće za dušu stradalog devetogodišnjeg dečaka u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju uveče. Za dečaka su ostavljali igračke, veliki broj loptica, plišanih igračaka …

PROTEST SE ODRŽAVA I blokiran je saobraćaj večeras jer je proradio GRAĐANSKI ZDRAVORAZUMSKI BUNT KAO NORMALNA, PRAVEDNA REAKCIJA NA ODLUKU TUŽILAŠTVA i SUDA DA POVRATNIKA, koji se branio ćutanjem PUSTE NA SLOBODU, dakle nije mu određen ni pritvor.

Okupljeni, revoltirani građani su poručili da zahtevaju da se Lazaru G. (38) – počiniocu nesreće koja je potresla Beograd odredi pritvor i da što pre bude procesuiran.

Potresne scene dodatno su ispraćene sa pozivom drugih roditelja na skup koji je počeo oko 20 h sa rečima : „‘Ajmo svi napolje za našu decu“!

Nekoliko njih napravilo je živi lanac, držeći se za ruke, na tom mestu. Održan je i minut ćutanja.

Kako saznajemo Lazar G. je i ranije osuđivan, dva puta čak zbog krivičnih dela vezanih za bezbednost u saobraćaju. Tužilaštvo je nakon saslušanja, na kom se Lazar G. branio ćutanjem, tražilo pritvor do 30 dana, ali on je ipak pušten na slobodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.