June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

KRIVOKAPIĆA OPTUŽUJU DA VRBUJE LJUDE ZA SVOJU NOVU “PARAZITSKU” STRANKU I TROŠI PARE IZ BUDŽETA ZA TO! FOTO+ INFO

Politički oponenti, opozicija, poslanici optužuju već uveliko predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića da će krajem avgusta osnovati Demohrišćansku stranku umesto aktuelnog pokreta “Ne damo Crnu Goru”.

Navode i tačan datum za to ostvarenje.

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević navodi da će se to desiti za VELIKU GOSPOJINU 28. avgusta.

„Za Veliku gospojinu, 28. avgusta, njegov pokret ‘Ne damo Crnu Goru’, prerašće u Demohrišćansku stranku. Očigledno je da je ekspertska vlada bila lansirna rampa za formiranje političkog subjekta“, kazao je Knežević sinoć za TV Prva.

Prema njegovim rečima, na čelu nove partije biće aktuelni ministar finansija Milojko Spajić.

Dok je predsednik “Pokreta za promjene” – Nebojša Medojević bio još otvoreniji u kritikama te je izjavio da je PREMIJER Zdravko Krivokapić raspustio Vladu usred sezone i krenuo da, parama iz budžeta, formira stranku – novi DPS tj. “svoju parazitsku stranku” .

– Formalno, obilazi pijace, vatrogasce, bolnice, a stvarno vrbuje ljude za svoju parazitsku stranku. Danas sleteo helikopterom MUP-a u Pljevlja, isto kao Milo, obišao bolnicu i organizuje ručak, na račun budžeta na kome će vrbovati ljude za svoju stranku – naveo je Nebojša Medojević na društvenim mrežama.

Dodao je da je, prema njegovim saznanjima, tražio od mitropolita blagoslov za osnivanje novog DPS-a.

– Od Đukanovića je već dobio blagoslov! Sjaši Kurta, da uzjaše Murta – poručio je predsednik PzP.

Na te komentare, optužbe, politička previranja i spekulacije ne haje Zdravko, već je sve demantovao jednom prostom izjavom.

Te je danas Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao da neće osnovati svoju partiju 28. avgusta, kako su to objavili pojedini mediji i članovi vladajuće većine.

– Tvrdim da to neće biti 28. avgusta, kao što su planirali određeni mediji i politički analitičari, kao i, po meni, potrošeni političari, koji čitavog života spinuju određene, da kažem to Vukovim rječnikom, laži i ostaju živi. Ne znam šta se to sa nama desilo. Toliko laži kola medijima da bih zamolio da napokon dođemo do onoga što je najvažnije, da više pričamo o projektima a da se manje bavimo dnevno-političkim stavovima određenih političkih subjekata, političkih analitičara, naručenih istoričara – rekao je Krivokapić novinarima tokom posjete Opštini Pljevlja.

Da se previše ne opterećuje sa tim “spin lažima”, komentarima i napadima pokazuje i slika nedavno uslikanog KRIVOKAPIĆA U NASELJU BJELE, U HERCEG NOVOM, gde premijer ima i porodičnu kuću, a u blizini koje je kupovao u mesari, kao sav običan svet čekajući u redu, te se slika delila širom interneta ukazujući na ležernost premijera, a i na natpis na majici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.