June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

SVE O BEER FESTU 2021. PROGRAM I SATNICA – INFO

I ove KORONA godine sa nestrpljenjem očekujemo BELGRADE BEER FEST najveću live žurku na otvorenom. Kako tradicija nalaže provod je zagarantovan, uz kvalitetan muzički program i razvnovrsnu ponudu hladnog piva koji ćete sa užitkom ispijati uz svaki takt i ritam.

2021. godine Beograd će ugostiti na UŠĆU, NA 2 festivalske BINE, od 18. avgusta preko 60 bendova u okviru čuvenog muzičkog festivala Belgrade Beer fest 2021. koji će trajati 5 dana, dakle sve do 22.08.21.

Primenjivaće se stroge epidemiloške mere i na ulazu festivala će se pratiti i procedura prilagođena propisanim merama u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

Doživljaj i važnost festivala će upotpuniti poznata EX YU grupa BJELO DUGME, koja će otvoriti festival, a koja nije nastupala u Beogradu od čuvenog koncerta kod Hajdučke česme od 1977. godine.

Program festivala će svakog dana počinjati u 19:30 .

18. avgust – Bjelo Dugme, Galija, Tap 011 i Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi

19. avgust – Kerber, Marčelo, Repetitor, Moreuz, Orthodox Celts i Atheist Rep

20. avgust – Goblini, Dejan Petrović i Big bend, Ritam nereda, E-play, Obojeni program i S.A.R.S.

21. avgust – Električni orgazam, Sunshine, Nikola Vranjković, Divlje Jagode, Del Arno Bend i Neverne Bebe

22. avgust – Van Gogh, Artan Lili, Kiki Lesandrić i Piloti i Kanda Kodža i Nebojša

Belgrade Beer fest i ovoga puta sprema najveći i najlepši vatromet. Biće to svojevrstan muzički vatromet koji su do sada, u čitavoj Evropi, imali prilike da vide samo stanovnici Francuske, a termin za ovaj spektakl rezervisan je za petak u ponoć, dodaje se u saopštenju.

Ulaz na festival i ove godine je besplatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.