June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

DODIK SE PRVO SAM PRIJAVIO, A SADA NE PRIZNAJE TUŽILAŠTVO BIH! “NEKA NAS HAPSE, REAKCIJA ĆE BITI JAKA “!

Član SRPSKOG DELA, Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik 28. Jula SAM se prijavio Tužilaštvu Bosne i Hercegovine zbog negiranja genocida u Srebrenici.

Toga dana je SRNI preneo da je to uradio sam „da bi rasteretio Bošnjake koji bi mogli biti izloženi pritisku i zahtevima svojih političkih vođa da protiv njega podnesu krivičnu prijavu“.

„Da ne bi bilo pregrejanih emocija i niskih strasti iz sarajevske zagušljive političke kuhinje, u kojoj se prema Srbima svakodnevno proizvodi mržnja, odlučio sam da se sam prijavim“, kazao tada je Dodik.

Danas smo dobili NJEGOVU dijametralno suprotnu izjavu od prvobitne pa i šokantnu, kada je zapravo na kontu podnete prijave I DOBIO POZIV OD TOG ISTOG TUŽILAŠTVA, pred kojim se vodi postupak za još 28 krivičnih prijava, za isto krivično delo.

-“Mislim da sam čovek protiv kojeg ima najviše krivičnih prijava. Svaki dan nešto stiže. Vidim da je iz Tužilaštva BiH od SIPA zatraženo da me saslušaju o navodnom negiranju genocida u Srebrenici”.

Dodik je za poziv tužilaštva danas izjavio :

“Pa pitanje je dal ću biti saslušan. NE ZNAM. Ja sam, mislim rekli da nećemo sarađivati sa tim organom. To je onaj sada sled koji ide ka RASPADU, BIH KOJA NE MOŽE DA ŽIVI NA OVAJ NAČIN. OVA ZEMLJA NE MOŽE NIKAKO DA EGZISTIRA”.

“Ja nemam nameru da se odazovem ni njima ni bilo kome drugom, ali imam nameru da idem u Sarajevo. Baš me interesuje kako će se ponašati. Šta da komentarišem, to govori o tome šta je bio pravi cilj Incka i ovih da dodatno naprave raskol. Mi ne priznajemo taj sud, ne priznajemo te njihove aktivnosti. Nećemo ih priznati nikada, ako misle da imaju moć da nas hapse i teraju po zatvorima, onda nek izvole odmah da krenu, drugog načina nema. Svaki građanin Republike Srpske, za koga saznamo da je zbog toga bio uznemiravan, biće zaštićen“, naveo je Dodik.

“-Moraju da znaju da će naša reakcija biti veoma veoma jaka”- zaključio je DODIK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.