June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

GENERAL DELIĆ BRUTALNO IZVREĐAO VUČIĆA: “ON JE OPASAN LUDAK, SNS ĆE SE RASPASTI IZNUTRA”, INFO !

Dugogodišnji saborac – saradnik Aleksandra Vučiča, njegov lični poznanik kako navodi, bivši član SNS-a (2008-2011), bivši potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije (2007-2012), nekadašnji član Srpske radikalne stranke (2006-2008, 2011-2020), učesnik ratova u Hrvatskoj (1991-1992), u Bosni i Hercegovini, pa i generala sa Kosova i Metohije – BOŽIDAR DELIĆ, kao gost emisije “Bez ustručavanja” bukvalno je tako i govorio – vređao aktuelnog predsednika Srbije i to usred kampanje pred izbore koji su zakazani za 7 meseci.

Tačnije kao politička figura, kao aktuelni zamenik predsednika pokreta “Ljubav, vera nada”,  general Delić iznosio je svoje “mišljenje” pred širokim auditorijumom tj. u TV emisiji je šokantno vređao predsednika Aleksandra Vučića.

Pričao je o svim društveno političkim dešavanjima u Srbiji u emisiji Bez ustručavanja KTV televizije, a počeo sa SASTAVOM SKUPŠTINE RS.

Delić je rekao da je ponižavajuće posmatrati današnji sastav Skupštine, ocenjujući da nikada do sada nije izvršena takva simbioza svega negativnog, korupcije, kriminala sa državom i državnom upravom.

“ Ne možeš da kažeš da je to jednoumlje već je to bezumlje. Da li je to bezumlje da danas usvajate jedan zakon koji je protiv interesa države ( zakon o vodama) i onda vam onaj koji vam je rekao da usvojite taj zakon, predsednik Vučić, on vraća taj zakon na ponovno glasanje. Da medju njima ima jedan čovek sa ljudskim dostojanstvom sa svojom ljudskom čašću, on bi ustao i rekao pa dobro predsedniče dokle ti misliš da nas zajebavaš. Prvo da glasamo, a sada ćeš ti da dobijaš poene. Tamo se glasa na zvonce. Skupština je danas krpa za brisanje poda, da li to rade ministri, Vlada, predsednik. Mi smo stvarno došli do dna. U tome ja pronalazim snagu da se kroz pokret Ljubav, vera, nada, borim. Moje vreme ističe, meni ne treba ta Skupština, ali šta će reći sutra ljudi, šta ste nam ostavili, zašto ste pognuli glave i ćutali i uništili nam Srbiju. Kako ste mogli da dozvolite da kriminalci, da polupismen ili nepismen svet vlada Srbijom. Kako ste nam isterali sve mlado iz Srbije, kako ste nam rasprodali reusrse. Kako ste nam uništili prirodnu sredinu, gde mi to treba da ostanemo da živimo. Tu odgovornost vidim i na sebi i na kompletnoj mojoj generaciji. Kad god mi mislimo da  smo dotakli dno još više se ukopavamo u blato. Nije to počelo sa ovom vlašću, ali sa ovom vlašću je počela da pada i krv, da padaju glave, počeo je kriminal neviđenih razmera. Bio sam poslanik u tri mandata, ali nikada nije izvršena takva simbioza svega negativnog, korupcije, kriminala najveće vrste sa državom i državnom upravom. To ranije nije bilo. Poslednji je moment da se sa tim mora završiti“, smatra Delić.

On smatra da će raspad SNS krenuti iznutra, podsetivši da je dugo bio saradnik Aleksandra Vučića i da je uvideo da on ima neke psihičke probleme, odnosno osećaj niže vrednosti.

„Stranka koja ima samo jednog čoveka ne može biti najjača.Ta stranka počiva na jednom čoveku. To je kula od karata. Nikada ne bih bio u njegovoj ulozi, zadužio je svoj narod tako da ako bude počeo da vraća taj dug zna se gde će završiti – na nekoj doživotnoj robiji. I stotinu doživotnih robija je malo za to što je on uradio sopstvenom narodu. Čoveka lično znam, godinama smo bili zajedno i on je jednostavno bio sklon tome. Imao je određene psihičke probleme, urođeni osećaj niže vrednosti. Takvi ljudi su opasni kada dođu u poziciju. Kada imaš ludaka koji se šeta ulicom on je opasan za ljude koje sreće, ali kada imaš ludaka na čelu države, e onda je to opasno za ceo narod i po opstanak te države“, rekao je general Delić.

Podsetimo se početkom ove 2021. godine se pričalo takođe o ovom generalu kada je sahranjivao unuka, koji je pronađen u svojoj sobi obešen o krevet.

Siroti dečak Đ. S. je imao samo 9 godina kada je navodno izvršio samoubistvo vešanjem u svojoj sobi u stanu u Rakovici.

On je sahranjen na groblju Orlovača u Beogradu. Tragedija se dogodila kada je dečak ostao sam, dok su mu roditelji bili u prodavnici, a tek kasnije su novinari izneli u javnost preko medija da je on UNUK GENERALA DELIĆA koji je i bio na sahrani.

Napis’a mu General Delić epitaf.😄 pic.twitter.com/qSqQfXnuUX— Stevanović Vladimir (@VladimirStev) August 22, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.