May 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

VUČIĆ: NASILNICIMA SE MORA STATI U KRAJ ! BJELA PROGLAŠEN GLUMCEM VEČERI, A ON U PRITVORU

SVI JOŠ UVEK BRUJE O PREBIJANJU KOJE JE POČINIO GLUMAC DRAGAN BJELOGRLIĆ, te se tim povodom večeras oglasio i predsednik države u emisiji “ĆIRILICA” na TV HAPPY.

Poznati glumac “BJELA ILI CRNI BOMBARDER” sumnjiči se da je oko 4 sata ujutru u hotelu “AMBASADOR” u Nišu, iz do sada neutvrđenih razloga najmanje pet puta udario Antonijevića u glavu i naneo mu vidne povrede na licu.

Njemu je po nalogu Osnovnog tužilaštva u Nišu određeno policijsko zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničkog ponašanja.

Skoro svi mediji su objavili snimak prebijanja, a pojedini mediji su otišli korak dalje te su navodili koliko je tačno Bjelogrlić imao promila alkohola u krv te večeri pa i to da je bio kako navode “nadrogiran i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci”.

Neki mediji su preneli i navode da je Bjelogrlić psovao Antonijevića tog jutra sa rečima – “je*ala te Dara iz Jasenovca”. 

Večeras je isti glumac na osnovu glasova publike proglašen glumcem druge večeri festivala Filmski susreti Niš, a koji se nalazi u pritvoru.

Bjelogrlić bi u utorak tj. sutra trebalo da bude saslušan u tužilaštvu, a prvo je došao istog spornog jutra oko 8.30 sati i u policijskoj stanici Medijana, u svojstvu građanina dao izjavu niškoj policiji, posle čega mu je po nalogu Osnovnog tužilaštva u Nišu određeno policijsko zadržavanje do 48 časova.

Predsednik Vučić je večeras javno osudio napad sa rečima:

„Svakom se desi da uradi glupost, ali mora da snosi posledice i nasilju se mora stati u kraj i naslnicima se mora stati u kraj“ rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u slučaju napada glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića na režisera Predraga Antonijevića u Nišu, policija uradila svoj posao i da tužilaštvo i sudovi sada treba da urade svoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.