June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

OBUĆAR – DILER IZ VRANJA, PAO SA DROGOM TEŠKOM OKO 54KG; KRIO DROGU U KUTIJAMA ZA CIPELE – INFO

Sledeći put mislite na ovu priču kada budete nosili cipele obućaru u kutijama.

Darko I. je privatnik iz Vranja (35), OBUĆAR, takođe i muž inspektorke iz istog grada, koji je uhapšen sa oko 54 kg marihuane, koje je policija pronašla skrivene u kartonskim kutijama za cipele.

Njega je patrola saobraćajne policije zaustavila pri rutinskoj proveri prilikom koje su pronašli da se u tovarnom delu vozila “pežo partner”, kojim je osumnjičeni upravljao, NALAZI DROGA spakovana u 50 KUTIJA OD CIPELA.

Patrola ga je zaustavila na Paliću – kažu u subotičkoj policiji.

Navodno Darkova venčana, aktuelna supruga je inspektorka u vranjskoj policijskoj upravi, te su akciju pretresa izveli pripadnici iz drugog grada.

– Iz tog razloga akciju pretresa proizvodnog pogona nisu sprovodili pripadnici policije iz ovog grada – saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Istražni postupak je u toku, a Darko I. je uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.