June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

HAOS U NAJAVI ZA USTOLIČENJE JOANIKIJA! AKO DOĐE DO NEMIRA KRIVE MILA – INFO

Sukobi, politička i druga previranja u Crnoj Gori, na Cetinju uoči zakazanog ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija se ne smiruju već će najverovatnije prerasti u nasilje toga dana ! Krive za sve DPS I MILA ĐUKANOVIĆA, i KRIVOKAPIĆ I OPOZICIJA.

Da svi predosećaju da će biti sukoba i nasilja toga dana 5. septembra za kada je zakazan ovaj događaj na CETINJU, dokaz je da tri dana pred isto, političke struje i grupacije “peru ruke” i već unapred za pomenuto krive MILA ĐUKANOVIĆA.

Danas se DEMOKRATSKA Crna Gora u vidu saoštenja obratila te saopštila : “da se DPS pokazala “kao inspirator i organizator planiranog nasilja 5. septembra na Cetinju”.

Demokrate poručuju da odgovornost za najmanji incident, kršenje zakona i Ustava države, ukoliko do toga dođe na Cetinju, “je na DPS-u i njihovom predsedniku”.

Istog je mišljenja i premijer CRNE GORE – Zdravko Krivokapić.

VLADA Crne Gore će učiniti i čini sve, u skladu sa svojim nadležnostima, da do incidenata povodom ustoličenja mitropolita Joanikija ne dođe i da sve protekne u miru, napisao je na Tviteru premijer.

– Ukoliko do incidenata ipak dođe, Vlada neće biti odgovorna, nego će biti odgovorni oni čija je odgovornost jasno propisana krivičnim zakonikom Crne Gore, a to su organizatori, odnosno izazivači protesta, napisao je Krivokapić na Tviteru, poručujući Milu Đukanoviću i njegovoj sviti “da se uzdrže od demagoških saopštenja kojima s jedne strane stvaraju tenzije, a s druge strane odgovornost za eventualne incidente pokušavaju prebaciti na Vladu budući da se odgovornost ne utvrđuje na osnovu javnih saopštenja, već striktnom i principijelnom primjenom Krivičnog zakonika – napisao je Krivokapić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.