May 25, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

POTVRĐENA INFO – DECA KRIVOKAPIĆA NAPUSTILA SRBIJU “ZBOG NAPADA I MALTRETIRANJA” PRIPADNIKA POLICIJE RS!

Svakako incident od petka doveo je do zaoštravanja odnosa između dve Vlade i države.

Vlada CRNE GORE i dalje navodi da je sin njihovog premijera “maltretiran i napadnut u Srbiji od strane pripadnika beogradske Policije”.

-“U petak uveče u Beogradu pripadnici policije Srbije “na grub su i nedopustiv način napali sina premijera Krivokapića”, u trenutku kad je parkirao automobil ispred zgrade u kojoj sa porodicom živi jedna od njegovih sestara”, navodi crnogorska vlada u saopštenju.

Do ovog trenutka isplivali su i novi detalji tog spornog incidenta, a oglasilo se i ministarstvo spoljnih poslova CRNE GORE.

– Policijski službenici Srbije, repetirajući pištolje, zatražili su od premijerovog sina, u trenutku kad je izlazio iz automobila, da stavi ruke na glavu, pa na krov automobila, pravdajući svoj postupak naredbom koju su dobili, ne pokazavši pritom nikakav pisani nalog – saopštila je crnogorska vlada. Dodaju i kako će sve dalje aktivnosti povodom ovoga slučaja preuzeti ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore.

Do danas se pojavila i vest da POSTOJI I SNIMAK – VIDEO ZAPIS policijskog postupanja koji se pojavio kasno u subotu uveče u crnogorskim medijima. Na tu objavu oštro je reagovalo ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije opovrgnuvši navode kao apsolutno lažne. Mup RS se više puta do sada oglašavao povodom ovog incidenta i to smo do detalja preneli u članku – tekstu objavljenim na portalima IVENSE MEDIA GROUP.

Na linku – https://www.vesti-online-portal.in.rs/blog/2021/09/12/krivokapici-napustili-srbiju-posle-incidenta-sa-mup-om-rs-koji-je-izdao-vise-saopstenja-tim-povodom-info/

Crnogorska Vlada izdala je saopštenje još u subotu, posle pregledanja VIDEO SNIMKA, da je “užasnuta i zabrinuta” odnosom policije Srbije prema deci crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, a da na sve to policija u Beogradu takve navode odbacuje kao lažne i tvrdi da je postupila profesionalno.

Sin, dve čerke – MILENA I JELENA, pa i unuci crnogorskog premijera iz sigurnosnih razloga doputovali su u noć na nedjelju iz Beograda gde su inače stacionirani tj. gde inače žive, a natrag u Crnu Goru, što je zvanično objavila – vest potvrdila i crnogorska vlada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.