June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

NEVIĐEN SKANDAL: DODIK I NOVINARKA SE UŽIVO SVAĐALI, PRETILI I VREĐALI; DODIK – „ovi sa BN-a nisu normalni, ZLOTVORI“INFO

Do sada neviđeno ponašanje na press konferenciji, MILORADA DODIKA i novinarke BN-a Slađane Jašarević, koji su ušli u otvoren sukob.

Večeras je održana konferencija u Istočnom Sarajevu, a obeležila je žestoku svađu novinarke i lidera SNSD-a ~ MILORADA DODIKA.

Dodik je otvoreno kritikovao i tom prilikom nekoliko puta se obrušio na BN televiziju, za koju je rekao kako je kreirala ovu aferu u saradnji sa političkom opozicijom manjeg BH entiteta, sve sa ciljem narušavanja atmosfere u Republici Srpskoj.

Na takve Dodikove izjave oštro je reagovala novinarka BN-a Slađana Jašarević, koja je Dodika upozorila da se tako ne obraća njoj i njenim kolegama.

„U ovih 20 minuta samo ste se bavili BN-om. Upozoravam vas da je ovo poslednji put da se tako obraćate meni i mojim kolegama, kao i da govorite tako o BN televiziji. Da se više nikad niste usudili govoriti tako“, rekla je Jašarević.

Nakon njenog izlaganja Dodik je zatražio da se novinarki BN-a isključi mikrofon, ali mikrofon nije isključen te je javnost mogla čuti žestoke reči upućene međusobno.

Jašarević je Dodika nazvala ratnim profiterom i švercerom: “ Ja sam član porodice poginulog borca, a vi ste u ratu švercovali cigarete. Vi ste obični švercer i ratni profiter. Vi ‘gulite’ ovaj narod, zarađujete na njihovom zdravlju, da l’ vas je sramota?“

Na takve njene konstatacije, Dodik je istakao kako „ovi sa BN-a nisu normalni“: „Vidite da ovi s BN-a nisu normalni. Ti (novinarka op.a.) si veliki izdajnik, kao i tvoja televizija. Vaša televizija je deo udruženog zločinačkog poduhvata protiv RS-a i naravno da ste instruisani da radite ovo što radite. Vi ste najveći zlotvori u RS-u, zaključio je Dodik“

NEVIĐEN SKANDAL: DODIK I NOVINARKA SE UŽIVO SVAĐALI, PRETILI I VREĐALI; DODIK – „ovi sa BN-a nisu normalni, ZLOTVORI“INFO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.