June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

VUČIĆ: “JUNAČINE SU DOLAZILE KOD MENE SKIKTALE I VRIŠTALE” – INFO

Predsednik Srbije ~ Aleksandar Vučić obraćao se uživo večeras naciji iz Dubaija, te je tom prilikom preneo par interesantnih zapažaja i anegdota.

On je govoreći o stavu Dragana Đilasa o Srebrenici, izjavio da Đilas ne razume razliku između Međunarodnog suda u Hagu i ad hoc tribunala za bivšu Jugoslaviju.

– Neću da gubim vreme na neodgovorne države koji državu posmatraju kao plen, a ne nešto što mora da se drži kao voda na dlanu. Ja nemam stotine miliona evra. Kriv sam za sve, ali pogledajte rezultate naše zemlje danas, a pogledajte pre pet godina u svim oblastima – rekao je predsednik.

Tom prilikom se Vučić osvrnuo tj. nadovezao i na najavu Đilasovog potpredsednika da će juriti svako svog naprednjaka kad dođe do promene vlasti,te predsednik izjavljuje da su već dolazili kod njega Jeremić i slični koji su mi “skiktali i vrištali”.

– Što ne dođu sad? Dolazili su kod mene takvi, vrištali su i skičali – zaključio je Vučić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.