May 23, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ČUVENI PESNIK I KNJIŽEVNIK DANAS HOSPITALIZOVAN, JER JE ZARAŽEN KORONA VIRUSOM

Vest je potvrđena. Dečiji ljubimac, čuveni pesnik i knjiženik, omiljeni dečji pisac, pripovedač “FORA I FAZONA” ~ LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ, hospitalizovan je danas jer je zaražen koronavirusom i leči se u jednoj beogradskoj bolnici.

Ljubivoje ima (82) godine, vakcinisan je i kažu da se dobro oseća.

Vest da je autor kultnih dečjih emisija Fazoni i fore, Dvogled i Hiljadu zašto, hospitalizovan objavila je na društvenim mrežama pesnikinja Mirjana Bulatović.

Iz bolnice RŠUM je poručio: “Hvala svima koji brinu – da mi koronu s glave skinu. Hvala i onima koji brinu da mi glavu s krunom skinu! Molim se Bogu da pomogne – i njima, pa i meni!”

Ljubivoje Ršumović se oglasio za medije, a Kurir.rs je preneo izjavu pisca.

Omiljeni dečiji književnik otkrio nam je kako se oseća i gde se trenutno nalazi.

U KBC Bežanijska kosa sam, ležim, čekam, čekam lekare da dođu da me pregledaju”, otkrio je Ljubivoje, a na pitanje kako je sada, poručio je kroz osmeh:

“Kako se osećam?! Osećam se kao čovek u bolnici.”

IVENSA MEDIA GROUP – želi čuvenom piscu brz oporavak !

Inače danas je crni dan sa čak 68 preminulih.

U prethodna 24 sata na korona virus testirano je 21.154 građana od kojih je 5.725 novozaraženih.

Na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 270 obolelih, a lekari strahuju da bi se uskoro mogao i u Srbiji pojaviti nov DELTA PLUS SOJ KORONA VIRUSA, koji je još opasniji, virulentniji i agresivniji od svih prethodnih sojeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.