May 23, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

PODNETE SU KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV ČELNIKA PARTIZANA I DRUGIH ZBOG ZLOUPOTREBE SLUŽBENOG POLOŽAJA !

Večeras je potvrđena vest o podnetim prijavama koje je objavilo i potvrdilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), a vest je preneo “RTS”.

Protiv generlanog direktora FK Partizana i još tri osobe pokrenuta je krivična prijava tj. istraga. Razlog je zloupotreba službenog položaja za šta se terete.

Zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj krivična prijava podignuta je protiv generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazure – V. M. i direktora biciklističkog kluba Partizan B. B. a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa policijskim službenicima UKP MUP Republike Srbije.

Pored dvojice visokih funkcionera FK i BK Partizan koji se terete za zloupotrebu službenog položaja odgovornog lica, krivičnom prijavom obuhvaćeni su i sekretar za sport i omladinu Gradske uprave Beograda B. D. i samostalni savetnik za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u tom sekretarijatu, M. D. i to za krivično delo zloupotreba službenog položaja, saopštio je MUP.

Nakon podnošenja krivične prijave, od strane Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih.

U daljem toku postupka Tužilaštvo će sprovesti istragu i prikupiti dokaze, radi utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih dela koja su im stavljena na teret – stoji na portalu “RTS”-a.

Budući da se ova važna vest raširila svuda po medijima i po društvenim mrežama, a da za sada se klub ne oglašava sa zvaničnim saopštenjem, kratku izjavu je dao za sada samo Miloš Vazura. On je rekao:

– Stvarno sam zatečen, pokušavam da odgonetnem o čemu se radi. Nisam upoznat sa detaljima, ali ću se u svakom slučaju odazvati pozivu nadležnih organa – istakao je Vazura za 24sedam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.