January 27, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

MLADI PEVAČ – ZVEZDA GRANDA I DALJE KRITIČNO, NAKON UBODA NOŽEM U SRCE! POLICIJA JOŠ TRAGA ZA NAPADAČEM

Pevač sa inicijalima- S.M. 1994. godište, dakle starosti svega 27 godina, sinoć je teško povređen, tokom jučerašnje opšte TUČE u jednom novosadskom lokalu. Njemu je za sada, nepoznati napadač zabo iz sve snage NOŽ U SRCE !

Kako prenose očevidci sinoć se dogodila “masovna tuča, ispred kafića “Prag” u Spensu, u Novom Sadu, tokom koje je teško povređen pevač Strahinja M. (27)”.

Nije poznat motiv tuče, ali poznato je da je u pitanju LOKAL U KOJI IZLAZE NAVIJAČI.

Inače Strahinja, povređeni pevač je bio učesnik na takmičenju Zvezde Granda 2013. godine, nakon čega je nastavio da peva po novosadskim lokalima.

– Strahinja je sinoć bio gost sa svojim društvom u lokalu, kada je izbila masovna tuča među gostima. Za sada još nepoznata osoba nožem je mladom pevaču zadala ubod nožem u predelu srca. Policija je privela više osoba i rade na rasvetljavanju ovog slučaja – kaže izvor, a prenele su NOVOSTI.

Lekari se još uvek bore za njegov život a policija traga za napadačem.

– Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno lečenje. U daljem toku nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana“, saopšteno je iz PR služba UKC Vojvodine.

Kafić je nakon tuče zapečaćen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.