January 27, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

TRI MLADA ŽIVOTA SE UGASILA NA PUTEVIMA DANAS; NI PAS NIJE PREŽIVEO TOKOM TEŠKE SAOBRAĆAJNE NEZGODE KOD VALJEVA – INFO

Srbija, posebno mesto kod Valjeva danas oplakuje, jer su se ugasila tri mlada života, sa tek navršenih 20 godina.

Oni su poginuli i ostali na mestu mrtvi u saobraćajnoj nesreći na putu Šabac-Valjevo, kod mesta Draginje.

U nesreći je poginulo troje mladih ljudi i to: vozač A. N. (20) iz Osečine, putnik P. O. (21) i devojka I. M. (20) iz Valjeva – koja je sedela na mestu suvozača, kao i pas – kućni ljubimac koji je putovao zajedno sa njima u vozilu u krilu devojke na mestu suvozača.

Po do sada nerazjašnjenim okolnostima, došlo je do teže saobraćajne nesreće, na putu iz Šapca prema Valjevu kada je A. N. (20) iz Osečine izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu kolovoznu traku, kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo.

Prema prvim utvrđenim informacijama sa terena  devojka i treća mlada osoba nisu koristili ni pojas, čak je devojka u krilu držala psa, a samo je vozač bio vezan. 

Vozač kamiona nije bio pod dejstvom alkohola i on je preživeo.

Utvrdiće se istragom zašto je vozač putničkog vozila „pežo 307“ valjevskih registarskih oznaka izgubio kontrolu nad vozilom i naglo prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo – kamion u ovom slučaju.

Ovo je teška saobraćajna nesreća i Valjevo je “zavijeno u crno” i meštani oplakuju ova tri mlada života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.