January 27, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

MISTERIJA NESTANKA SPLIĆANINA; TRČAO SAT VREMENA DROGIRAN, PA UPAO U VODU ? ? POJAVILI SE NOVI SNIMCI – INFO

Nestali splićanin MATEJ PERIŠ, “podigao” je ceo Beograd i šire na noge od njegovog nestanka, u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba „Gotik“ gde je poslednji put viđen sa prijateljima.

U međuvremenu pojavili su se novi detalji istrage i snimci do kojih su došli i beogradski mediji.

Na snimcima se  jasno vidi mladić – Matej Periš, čiji identitet sa kamera je potvrdio njegov otac Nenad Periš, kako trči kroz grad i to oko 1 : 47 sati gde trči ka Beogradu na vodi, trči po šetalištu iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a potom i po okolnim ulicama, pokušava da zaustavi taxi vozilo, ali bezuspešno, da bi nakon toga mladić i dalje nastavljao da trči i to do 2 i 51 h, a prema snimcima uzetih sa obližnjih kamera vidi se da oko 3 sata ujutru, potom ulazi u vodu – reku !

Nenad – otac nestalog Mateja Periša, koji se nalazi u Beogradu, rekao je da je njegov sin na svim snimcima, izuzev onog na kome se vidi kako nepoznata osoba pliva u reci.

– Uz snimke na kojima je on se dovode u vezu i neke koje nemaju nikakve veze s Matejem i ne znam zašto se to radi. Ja za snimak na kojoj neko pliva u Savi nikada nisam rekao da je na njoj Matej. Uopše ne verujem da je to snimak od te večeri. Ja sam se interesovao jer me to zanimalo koja je temperatura vode bila te večeri i bila je pet stepeni. Ja sam vaterpolista, ceo život sam u vodi i nema šanse da tako plivate na temperaturi od pet stepeni ni u ronilačkom odelu, kamoli bez – kazao je Nenad Periš.

Policija intenzivno traga za Matejom pa je tako i večeras ronilačka ekipa bila u potrazi za splićaninom, kome se gubi trag.

U trenutku nestanka momak iz Splita je na sebi imao crnu majicu, farmerke i crne patike s belim đonom. Njegova jakna ostala je u garderobi kluba “GOTIK”.

Matej Periš je poslednji put viđen u klubu “Gotik” u Beton hali a PREMA PRIČI OČEVIDCA, PREMA SNIMCIMA ITD.  izgleda kao da je bio pod dejstvom teških psihoaktivnih supstanci te večeri.

Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja, kaže da je njegov sin u Beograd doputovao s prijateljima koje poznaje ceo život, da je bivši sportista, odličan plivač, da ništa nije ukazivalo na ovakvu nesreću, da je imao “sređen” život i da je samo došao u Beograd da sa prijateljima proslavi doček nove godine.

Matejeva porodica poslala je poruku javnosti: “Svaka nam je informacija zlata vredna. Ako nešto znate, molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima.”

U intenzivnu potragu za nestalim Matejom uključene su sve raspoložive jedinice MUP-a Srbije, kao i pripadnici Mreže za opasnost Srbije (MZO Srbije).

Snimak večerašnje potrage pripadnika Mreže za opasnost čak i po nepristupačnom terenu, objavljen je večeras na instagram profilu 192. Kako je navedeno, ekipa MZO Srbije spušta se konopcima na nepristupačna mesta u potrazi za nestalim Splićaninom Matejom Perišem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.