January 27, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ŠOK: NOVAKA PRIVODE NA “TAJNOJ LOKACIJI”, ĐOKOVIĆU PRETI KAZNA, A NE SAMO DEPORTACIJA ! ODLUČUJUĆE VEČE PRED NAMA – INFO

Pratimo dalji tok razvoja situacije u Australiji, pa tako su australijske vlasti odbile po drugi put vizu najboljem teniseru sveta – našem Novaku Đokoviću.

Ministar ~ Aleks Houk iskoristio je svoju “moć” pozivajući se na Zakon o migraciji i da odluku donosi u ime zdravlja nacije i javnog interesa.

Ministar za imigraciju Aleks Houk je izjavio tom prilikom : – Otkazana je viza, a razlog je zdravlje i jer je to u javnom interesu.

Hok se oglasio dalje i objasnio svoju odluku.

– Iskoristio sam svoje ovlašćenje Zakona o imigracijama da poništim vizu koju je Novak Đoković imao. Iz razloga zdravlja i dobrog reda, sve u javnom interesu. Ova odluka je usledila nakon naloga Saveznog i okružnog suda da, od 10. januara, kojim je poništena prethodna odluka o ukidanju vize. Prilikom ove odluke pažnjivo sam razmotrio sve informacije od ministarstva unutrašnjih poslova, australijske granične snage. Morisonova vlada je čvrsto posvećena zaštiti granica Austalije, posebno u doba pandemije – objasnio je Hok.

Kako nezvanično IVENSA MEDIA GROUP saznaje i pre svih kako smo napisali – objavili da će Novaku biti odbijena viza po drugi put, NOVAK ĐOKOVIĆ ne samo što će biti DEPORTOVAN NEGO I KAŽNJEN.

Isti stav su objavili i strani portali, a i bivši član – OFICIR australijske granične policije se oglasio tim povodom, kako su preneli izvori stranih portala, te je sagovornik jednog australijskog portala istakao da će naš Nole verovatno dobiti i višegodišnju zabranu ulaska u zemlju.

– Moj izvor kaže da će, bez obzira na sudski rezultat, Đoković i dalje biti deportovan. To je bilo kao podizanje crvene zastave biku (australijskoj) Vladi – rekao je on.

– Suština je da morate biti potpuno vakcinisani da biste ušli u zemlju, osim ako nemate izuzeća od određenih stvari, a on nije. On je svetski broj 1, ali zato što je tako glasan anti-vakser, zato su ga pogledali i zašto mu je viza prvobitno odbijena.

– Ako vam se viza ukine, posebno ako vam ministar za imigraciju ukine vizu, automatski dobijate trogodišnju zabranu ulaska u zemlju – zaključio je on.

Sudija Entoni Keli, koji je presudio u korist Novaka Đokovića posle prvog ročišta, u drugom je slučaj prebacio na Savezni sud.

Australijske vlasti su hteli i da pritvore NOVAKA ĐOKOVIĆA I VRATE U “HOTEL PARK”.

Advokati su uticali i posle debate o premeštanju Novaka u pritvor, dogovorili su da to bude van kontroverznog hotela Park.

Novakovi advokati tražili su pritvor na novoj “tajnoj lokaciji ” jer ispred hotela Parka je umalo došlo do nereda i sukoba, a okupljali su se i brojni navijači i bilo je mnogo slučajeva na ivici incidenta.

Nikolas Vud advokat je rekao :

„Istinski smo zabrinuti za bezbednost i potencijalni medijski cirkus, da budemo iskreni“, rekao je Vud, koji je zatražio da se Đoković privede na drugu lokaciju, a ne u imigracionu kancelariju.

Zastupnik ministra za imigraciju ~ Stiven Lojd, rekao je da bi se strane mogle dogovoriti o pritvoru i ceo slučaj je prenet na SAVEZNI SUD.

Novak će pred imigracionu službu doći na saslušanje već u petak u 22.00 po našem vremenu, a konačna odluka se očekuje u nedelju. Dakle u subotu ujutru po lokalnom vremenu (22 po našem) čeka ga razgovor sa imigracionim vlastima. Đoković neće biti deportovan za sada.

Novak se uveliko sprema za sudski proces koji je opet pred njim, pred Saveznim sudom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.