May 23, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

OPRAŠTAMO SE OD NAŠE DRAGE I TALENTOVANE KOLEGINICE – KSENIJE VUČIĆ !

Naša draga koleginica, novinarka, tv voditeljka, direktorka i urednica kablovskog kanala na RTV Pink, majka DANILA i MILICE VUČIĆ ~ KSENIJA VUČIĆ, napustila nas je prerano u 56. godini života. Ksenija je iznenada večeras preminula u u Beogradu.

Ksenija je i prva žena aktuelnog predsednika čije prezime je zadržala i posle razvoda – ALEKSANDRA VUČIĆA.

Upravo vesti o njenoj smrti potvrdio je i objavio je Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu . 

“Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje dece, Danila i Milice, i moja prva supruga. O mestu i datumu sahrane naknadno ćemo obavestiti familiju i prijatelje”, stoji u Vučićevoj objavi.

Ksenija Vučić radila je kao novinar više od 30 godina.

Ksenija je novinarsku karijeru započela na TV Studio B, radila je na radio-stanicama Fokus Indeks, a poslednjih godina bila je urednik i direktor kablovskog kanala na RTV Pink.

Javnost je šokirana, a mnogi su skrhani bolom, odlaskom talentovane novinarke i poznatog tv lica, iako je u jednoj tv emisiji izjavila da je bila između života i smrti.

Ona je tad izjavila kao da je nagoveštavala, da je u najboljim godinama svog života shvatila da više nema vremena za neke ljude i stvari, jer je, kako kaže, završila u bolnici.

– Shvatila sam to kroz jedno prilično bolno iskustvo. Bolnica je bila u pitanju, da ne dužim… Jedno vreme sam lebdela između života i smrti – izjavila je ona u pomenutoj emisiji.

Redakcija IVENSE MEDIA GROUP izjavljuje najdublje i najiskrenije saučešće porodici VUČIĆ, pre svega njenoj deci DANILU I MILICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.