May 23, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

NEZAPAMĆEN SKANDAL – POTUKLI SE LEKARI, U BOLNICI NA DUŽNOSTI ! JEDAN BIO PIJAN i NAORUŽAN – INFO

Tuča dvojice lekara se odigrala danas u Valjevskoj bolnici i to u dečijoj hirurškoj ambulanti valjevske bolnice.

Sukobili su se lekari A.K. i S.Đ., zaposleni u Valjevskoj bolnici, a sukobu je prethodila verbalna razmena posle koje je došlo i do tuče, u kojoj su obojica lakše povređeni.

Prema prvim informacijama do sukoba je došlo kada je u dečiju hiruršku ambulantu, u kojoj se nalazio lekar A.K., ušao njegov kolega S.Đ., koji ga je pitao zašto je došao u njegovu smenu, a potom je šutnuo stolicu u kojoj je sedeo lekar A.K. i onda mu je zadao udarac u predelu glave. S.Đ. je navodno bio i naoružan.

Nakon toga, napadnuti lekar je povukao za mantil S.Đ., posle čega su obojica pali na pod, gde su nastavili da razmenjuju udarce. Tuču je prekinio medicinski tehničar, koji je ušao u ordinaciju i razdvojio ih.

Obojici su konstatovane LAKE TELESNE POVREDE, a takođe alkotestiranjem je utvrđeno da je S.Đ. u trenutku incidenta imao 1,16 promila alkohola u krvi, dok drugi lekar nije bio u alkoholisanom stanju.

Iz Mupa su preneli da će lekaru S.Đ., biće oduzeto vatreno oružje za koje ima odobrenje. Ovakav slučaj se ne pamti u zdravstvu .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.