May 23, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ŠTA SE DEŠAVA SA USA ? BEŽE IZ BELE KUĆE, BAJDENA PROGLASILI “DIKTATOROM” INFO

Novi momenti pišu se u američkoj istoriji iako se još sa podsmehom podsećaju gafofa i prepričavaju ispade jednog od najstarijeg američkog predsedika ~ Džoa Bajdena.  Kako prenose svetski mediji “mnogi su se tamo umorili za godinu dana” Bajdenove administracije.

Rukovanje u vazduhu, kada je stajao sam Bajden, jedan od poslednjih gafova američkog predsednika, samo je jedan u nizu koji je bacio senku na BELU KUĆU i sumnje u njegovu administracju.

Američki mediji takođe pišu da specijalni izaslanik SAD za klimatske promene ~ Džon Keri razmišlja “da li da napusti ovaj brod do kraja godine”, veruje se da kada pominje brod, da misli na “brod koji tone” !

Isto su konstatovali kako američki zvaničnici tako i ruski.

Marija Zaharova je izjavila:

“Šta se dešava u redovima potpredsednice SAD Kamale Haris – ne želim ni da pišem. Tamo već masovno odlaze. Šefovi kabineta, pres-služba slediće primer desetina ključnih službenika koji su već otišli”, konstatovala je Zaharova.

“Svi beže. Prema pisanju američkih medija, počeo je odliv visokih zvaničnika iz Bele kuće. Razlog koji navode američki eksperti je negativno raspoloženje usled nepoverenja u administraciju i Bajdena lično”, ističe Zaharova.

Tim administracije američkog predsednika Džoa Bajdena u Beloj kući se ubrzano osipa, saopštila je Marija Zaharova.

“I, kako se ispostavilo, mnogi su se tamo umorili za godinu dana. Prema navodima američkih medija, u penziju odlazi Bajdenov savetnik za odnose sa javnošću Sedrik Ričmond, a planira da ode i Bajdenova savetnica za klimu Đina Makarti, zamenik direktora za komunikacije Bele kuće P. Tabor, šef kabineta Bajdenovog specijalnog predstavnika za klimu D. Feldman”, zaključila je Zaharova.

Da ništa blaži u svojim kritikama i viđenju stvari nisu ni američki zvaničnici prema Bajdenovoj administraciji govore osude upućene nakon što je Ministarstvo za unutrašnju bezbednost SAD otvoreno najavilo da planira da formira odbor za borbu protiv dezinformacija.

Predlog američkih vlasti da formiraju odeljenje za borbu protiv širenja dezinformacija odgovara diktaturi, izjavila je bivša kongresmenka Tulsi Gabard.

“Svaka diktatura ima propagandnu ruku – ‘Ministarstvo istine’. Bajdenova administracija se sada formalno pridružila redovima takvih diktatura formiranjem takozvanog ‘Odbora za upravljanje dezinformacijama'”, napisala je Gabard na Tviteru.

Političari u Usa TVRDE da se Bela kuća odlučila da formira takvo telo kako bi manipulisala ljudima !

“Tako nešto se može videti za vreme diktature. I razlog zbog koga to postoji u diktaturi je u tome što nas se oni plaše. Oni se boje ljudi”, zaključila je Gabard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.