May 23, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/eiwabdit/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

SKANDAL U CG: PREMIJERA GAĐALI STAKLENOM FLAŠOM NA PROSLAVI DANA POBEDE, PORUČILI IM DA TU NISU DOBRODOŠLI

Crnogoci su proslavljali i obeležavali DAN POBEDE NAD FAŽIŠMOM, na Cetinju, koji je okupio zvanice širom zemlje, a viđen je čak i pristigli gost iz Srbije – NENAD ČANAK, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV).

Podgorički list “DAN” opisuje INCIDENT tokom obeležavanja kada je iz pravca jedne grupe, kako navode i okupljeni građani – da su najverovatnije iz Nikšića, a prema premijeru Dritanu Abazoviću poletela teža staklena flaša, koja je, srećom, pala ispred njega.

-“Abazović je došao na događaj uz sitne provokacije pojedinaca koji su dobacivali, ali je iz pravca jedne grupe građana koji su najverovatnije došli iz Nikšića, prema premijeru poletela staklena flaša koja je pala ispred njega”, navode crnogorski mediji.

Građani koji smatraju da je u Crnoj Gori marionetska vlast i koji su danas, kako su saopštili, na Belvederu “podigli zastavu slobode” blokiraju puteve i ne dozvoljavaju diplomatama koji su akreditovani u Crnoj Gori da dođu na zvanični skup povodom Dana pobede nad fašizmom, navodi ”Dan”.

Kako navode iz DEMOKRATSKOG FRONTA, na čelu sa Mandićem:

”Ovo je važna poruka za EU, a mi pozivamo sve medjunarodne organizacije sa sedištem u CG da važne datume obeležavaju u Podgorici ili nekom drugom gradu, koji će ih dočekati bez mržnje, kao domaćin i gde su svi dobrodošli, nažalost, Cetinje više nije ništa od toga, već lokacija koja je odabrana za stecište ekstremista i fašista”, saopšteno je iz DF-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.