June 30, 2022

IVENSA MEDIA GROUP

VESTI ONLINE NOVINE PORTAL


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/eiwabdit/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

RUSI: SPREMNI SMO DA ODBIJEMO AGRESIJU NUKLEARNIM ŠTITOM; DOBIĆE SUPERSNAŽNI I MOMENTALNI ODGOVOR !! INFO

Zamenik predsednika Ruskog saveta bezbednosti ~ Dmitrij Medvedev, nekadašnji Putinov najbliži saradnik, danas je za medije na zaprepašćenje svih izneo dosta oštre stavove,  pa i upozorenja upućena ruskim neprijateljima preko društvenih mreža.

Medvedev je govorio o moćnom razarajućem nuklearnom naoružanju i o mogućnosti izbijanja Trećeg svetskog rata!

Rusija neće dozvoliti da izbije treći svetski rat, ali je u stanju da uputi momentalni i “supersnažni” odgovor u slučaju da bude napadnuta, rekao je danas zamenik predsednika Ruskog saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.

Spremni smo da odbijemo agresiju na Rusiju, napisao je jasnio još jedno upozorenje,  na kanalu Telegram zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, prenela je agencija Tas.

“Nuklearni štit već dugi niz godina obezbeđuje našu nezavisnost, pomaže nam i da pacifikujemo one koji nastoje da gurnu našu zemlju prema Trećem svetskom ratu ili nekim drugim problemima“, napisao je Medvedev.

On je rekao da se nuklearni štit Rusije sastoji od najsavremenijeg arsenala i pouzdanog naoružanja koje “hladi ambicije onih koji su spremni da pokrenu treći svetski rat na svoju ili nečiju tuđu ruku”, preneo je TASS.- Mi nećemo dozvoliti ovu situaciju, ali smo primorani da uvek kažemo i podsetimo da u slučaju napada na našu zemlju možemo da uputimo momentalan i supersnažan odgovor u odbijemo bilo koju agresiju koja prijeti našoj zemlji – dodao je ruski zvaničnik.

„Najvažnije je da naši protivnici nikada ne zaborave da Rusija poštuje dogovore, postignute na međunarodnom nivou i zacementirane u ključnim sporazumima, u ključnim dokumentima“, istakao je on.

Ponovo je potvrdio da je stav Moskve u tom pogledu nepromenjen: Moskva se zalagala za korišćenje miroljubive nuklearne energije i drugih savremenih tehnologija miroljubivih, kreativnih namera.

“Živimo u svetu inovacija i cilj nam je da postignemo stabilan i održiv napredak u razvoju naše zemlje i da pronađemo revolucionarna rešenja u najvažnijim oblastima“, zaključio je i dodao da tehnologije koje se stvaraju u Sarovu osiguravaju bezbednost Rusije i predstavljaju podršku njenom blagostanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati
Copyright © All rights reserved. IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020. / 21. | Newsphere by AF themes.